Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton Menubutton

Het sanitair

Foto’s van het sanitair op MijnAlbum

In onze luxe, centraal verwarmde sanitairruimte met vloerverwarming vindt u heuse badkamers met douches en (kinder)toiletten. Deze zijn ruim genoeg voor ouder en kind samen. De bouwaard doet niet onder voor wat de meeste gasten thuis gewend zijn. Bij ons geen trespa schotjes, maar netjes betegelde muren en vloeren. U ziet uw douchende ‘buurman’ niet tot aan zijn knieën staan. Apart van de badkamers zijn er – gescheiden voor dames en heren – nog diverse toiletten, wastafels en urinoirs. Voor de allerkleinsten is er een babybad.


De velden

De camping biedt ruime, gescheiden plaatsen – zeg maar gerust kavels – met een puike grasmat en aansluitingen voor leidingwater en elektra (ruimvoldoende Amp.).

Brede plaatsen op Camping De Krammer

Opgepast! Heeft u wel genoeg windschermen? Onze plaatsen zijn ca. 16 m breed.

Draadloos internet

Wi-Fi op Camping De Krammer

Voor draadloos internet is er een zogenaamde WiFi hotspot (WLAN) op de camping. Hiermee kunt u met uw eigen laptop internetten en e-mailen.

De ‘milieuparagraaf’

Op Camping De Krammer wordt geprobeerd het milieu te ontzien. Wij kopen en leveren groene stroom uit windenergie. De armaturen voor de verlichting op het terrein zijn omgebouwd voor spaarlampen of LED-lampen met een lichtsensor. Het sanitair is in een hal met een hoge isolatiewaarde gebouwd: in het voor- en najaar behaaglijk, in de zomer niet te warm en in de winter geen schade door vorst. De mechanische ventilatie in het sanitair heeft een energiezuinige gelijkstroommotor. Via collectoren op het dak maakt ons zonneboilersysteem gebruik van zonne-energie. Zo verbrandt de HR cv-ketel geen of minder propaan voor warm tapwater. Afval wordt gescheiden ingezameld: glas, papier, oud ijzer en huishoudelijk restafval.

Menubutton

Valid HTML 4.01 Transitional

ZOEKSLEUTELS babybad badkamer badkamers betegeld caravan draadloos groene stroom internet internetten gazon gras grasveld groene hond honden hondvriendelijk hondvriendelijke kavels kindertoilet kindvriendelijk kindvriendelijke laptop led lantaarnpalen luxe milieuvriendelijk ruime plaatsen plekken ruimte rust rustiek sanitair sanitairruimte tent toiletten verwarmde wifi Wi-Fi zonne energie